Zsákbakutya 2012.12.30. 12:29

Jó hírek

A legjobb jó hír van, ami Törpe életében bekövetkezhet: ma gazdához került. Egy nagyon szimpatikus, amerikai család jelentkezett érte kb. 2 héttel ezelőtt, találkoztak vele, családlátogattam, felhívtam a figyelmet a buktatókra, megkérdeztem, mennyi időre tervezik Törpét örökbe fogadni (a magyarországi tartózkodásuk idejére kell nekik a kutya, vagy viszik magukkal, bárhova is sodorja őket az élet), stb. És ma elköltözött. Az egyik szemem sír (szó szerint), a másik repes a boldogságtól, hogy ilyen szuper helyre került ez a kis legény. Ha hatalmas számú olvasóim igényt tartanak rá, a jövőben is fogom csöpögtetni a hírmorzsákat, amiket reményeim szerint sűrűn fogok kapni.

Most egyelőre megy a szurkolás ezerrel, hogy megszeressék, tolerálják, megszokják egymást a felek. Ezért kéretik szép csendben szorítani nekik, nekünk. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://taskakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr454987654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása