Törpével immár rendszeresen sétálunk - nem is tudnám itthon hagyni, úgy slisszol ki az ajtón, mint egy alakváltó kismanó :) A kezdeti meg-megakadások lassan már elmúltak, bár még mindig jócskán találkozunk rácsodálkoznivaló dolgokkal, pl. kukásautó. Viszont egyre szebben sétál pórázon, szépen jön körülöttem, a soha el nem múló emberimádata azonban zavaró lehet a járókelőknek :D Egészen konkrétan ha meglát egy bármilyen embert, rögtön oda kell rohanni hozzá, megszagolni, és ha kedves, akkor felugrálni rá. Szerencsére ez a kis vacak annnnnyira cuki, hogy a legtöbb ember jól reagál az ugrálásra és a puncsolásra, így nem olyan nagy gond ez. Az ügyek intézését sajnos még mindig szigorúan itthon intézi, max akkor könnyít magán az utcán, ha - reggel nagyon korán megyünk le és még nem volt alkalma ügyinézni, - illetve ha több órás sétán vagyunk, ahol egyszerűen muszáj a muszáj. Szóval ezen még dolgozunk, de ez sem tragédia, egyszer csak összeköti a két dolgot. Addig is a legjobb barátom a felmosó és az ecet-illóolaj kombó (sokkal hatásosabb, mint bármelyik, bolti felmosó!).

Kutyákkal egyáltalán nem válogatós, ma reggel pl. egy hatttttalmas leonbergi-jellegű fiúcskával hancúroztak nagyot, tegnap egy labrador (Jogar), egy golden (Maya), egy vizsla (elfelejtettem a nevét :) ) és Panka gyűrte úgy 1 órán keresztül és remekül bírta :D

Az ugatást is mérsékelte már, ha valaki érkezik, azt nyilván jelezni kell, illetve ha merészelek nem foglalkozni vele, akkor szól, hogy meg ne feledkezzek róla, de egyébként már sokkal kevesebbet dumál, mint korábban. Pankával még mindig nagy a szerelem, egymás hegyén-hátán alszanak, folyton játszanak és remekül megvannak.

Jó kutya lesz belőle, ha felnő, de ezért remélem, erről majd már nem én írom a blogot :)

A bejegyzés trackback címe:

https://taskakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr664898513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása